DOE MEE!

In de Rotterdamse Rijnhaven hebben we de eerste 140m2 Recycled Park gerealiseerd. Dit willen we nog uitbreiden en jij kan hier in bijdragen!

De Gemeente Rotterdam en Rijkswaterstaat hebben deelgenomen in de realisatie van het prototype waarmee een groot deel van het benodigd budget beschikbaar kwam. Tijdens de Wereldhavendagen van 2016 is de eerste 15m2 Recycled Park geplaatst. In de zomer van 2018 hebben wij dit uitgebreid tot een park van 140m2.

Dit is pas het begin! We blijven zoveel mogelijk plastic zwerfvuil uit de Nieuwe Maas en Nieuwe Waterweg halen. Elke eerste zaterdag van de maand gaan we met een groep vrijwilligers plastic vissen. Wil je mee?! Meld je hiernaast aan!


Voor bedrijven organiseren wij speciale opschoonacties op een datum naar voorkeur. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via:

info@recycledpark.com


Deelname voor bedrijven

Binnen jouw onderneming wordt natuurlijk ook veel gesproken over hoe verschrikkelijk de plastic vervuiling is. Maar, wat kan jouw onderneming daar aan doen?! De Recycled Island Foundation biedt uitkomst om het probleem effectief, efficiënt maar ook plezierig aan te pakken.

Door deelname aan Recycled Park draagt jouw onderneming bij aan:

1. Opschoonacties

2. Structurele opvang drijfvuil

3. Vergroening van de stad

4. Recycling van drijfvuil

5. Educatie


Zie hiervoor ook onze video oproep: https://vimeo.com/214086611

Voor meer informatie: ramon@recycledpark.com


De Recycled Island Foundation heeft de ANBI status.

Donateurs van een ANBI mogen hun giften aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting.

Kleinere bijdragen kunnen gedaan worden aan de Recycled Island Foundation via the PayPal link hieroboven of via overboeking naar:

IBAN: NL36 RABO 0192 3440 05


Vriendelijk bedankt!


Drijvend Park Plasticvanger Nieuws Video Doe mee Contact

Foto: Opschoonactie in haven Rotterdam in samenwerking met Cargill

ENG / NL

Home Support us!